Verladings Operator

 • Tankstorage Amsterdam
 • Amsterdam, Netherlands

Verladings Operator

Omschrijving

In de functie van Verladingsoperator (dag- en 2-ploegendienst) bij Tankstorage Amsterdam ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het beladen, lossen en verpompen van diverse oleo-chemische en biodiesel producten binnen de tankterminal in zeevaartschepen, binnenvaartschepen en tankwagens. De strategische ligging van de terminal in de Amsterdamse haven zorgt ervoor dat Tankstorage Amsterdam haar klanten waar dan ook in Europa kan bedienen met uitstekende verbindingen met het achterland. De terminal heeft een aanlegkade voor short sea-tankers en binnenvaart schepen. Er kunnen 11 tankwagens en ISO-tank containers tegelijkertijd laden en lossen.

 

Wat ga je nog meer doen als Verladingsoperator bij TSA?

 • Je begeleidt chauffeurs op het terrein naar de juiste locatie en ondersteunt bij de aansluiting en bediening van installaties.
 • Je controleert de aansluitingen, neemt monsters voor analyse en controleert tijdens de verlading of alles volgens de gestelde richtlijnen verloopt.
 • Je voert tijdens de werkzaamheden diverse controles uit op documenten (in verband met GMP) en of er wordt voldaan aan alle omschreven milieu- en veiligheidsvoorschriften.
 • Je draagt zorg voor een schone- en veilige werkplek voor jezelf en voor je collega’s.
 • Je verricht eerste lijnsonderhoud aan installaties en reinigt tanks en slangen na gebruik.

 

De organisatie:

Als onderdeel van Simadan is Tankstorage Amsterdam (TSA) een tankenpark in het westelijk havengebeid van Amsterdam. TSA heeft de beschikking over ongeveer 110 RVS tanks met een totale opslagcapaciteit van 110.000 m3, waarin met name plantaardige oliën en vetten, dierlijke oliën en vetten, zuren, methanolen en oleo-chemicaliën worden opgeslagen. Met de ligging aan het water, weg en spoor zijn alle mogelijke vervoersmodaliteiten mogelijk. 

Vereisten

Je herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgericht, klantgerichtheid, teamplayer, handson, proactief en veiligheidsbewust. Gedreven en interesse in de scheepvaart, op- en overslag en logistiek.

 

En verder breng je mee:

 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en de begeleiding van het laden en lossen van schepen, tankwagens en wagons. 
 • Je hebt een VMBO+ werk- en denkniveau (bijvoorbeeld medewerker havenbedrijf of lagere zeevaartschool) bij voorkeur aangevuld met een VCA-certificaat, VOTOP I, ISPS en ADN-certificering. 
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid. 
 • Je hebt ervaring met de bediening van installaties middels geautomatiseerde systemen en kunt technisch onderhoud hieraan uitvoeren. 
 • Je bent woonachtig in Regio Noord-Holland.


Als een echte goed werkgever biedt TSA jou een carrière met:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, een vaste baan en opleidingsmogelijkheden bij een HAPPY workplace!
 • TSA biedt een informele organisatie waar initiatieven, zelfstandigheid en pro-activiteit worden gewaardeerd. 
 • In Amsterdam maak je deel van een ‘state of the art’ productiefaciliteit op het gebied van de verwerking van reststoffen. Wereldwijd een uniek project op het gebied van toekomstige energie. 


Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Heb je vakantieplannen… laat het ons weten. 

 

Inlichtingen:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ton Wilhelmus onze Supervisor van Tankstorage Amsterdam. Ton is te bereiken op nummer: 020 – 21 929 00. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.