Startende Bijrijders

  • Rotie
  • Amsterdam, Netherlands

Startende Bijrijders

Omschrijving

In deze starters functie als Bijrijder van Rotie weet je van aanpakken en kom je bij veel verschillende bedrijven in regio groot Amsterdam. Samen met een vaste chauffeur rijd je mee naar verschillende adressen en assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden. Samen laden jullie de rolcontainers en vettonnen uit de vrachtwagen en zorg jullie samen voor een hogere klanttevredenheid. Drukke dagen leveren jou geen stress op en tevens geef je de chauffeur aanwijzingen bij het manoeuvreren van de vrachtwagen. 

 

Voor je aan de slag gaat bij ons nodigen we je van harte uit om een dagje mee te rijden met een chauffeur. Als het klikt van beide kanten, staat niets een leuke baan in de innovatieve wereld van duurzame energie jou in de weg! 


Als een echt goed werkgever bieden wij jou een:

  • Een goed salaris en opleidingsmogelijkheden;
  • Ruim 300 enthousiaste collega's bij een succesvolle werkgever met een modern eigen wagenpark;
  • Een parttime of indien gewenst fulltime baan van maandag t/m vrijdag.


De organisatie:

Rotie, Biodiesel, Tankstorage, CSA en Noba zijn als bedrijfsonderdelen van de Simadan Groep gevestigd op het Amsterdamse haventerrein. Voor Simadan een uitstekende locatie waar onze bedrijven een bijdrage leveren aan het verwerken van organische reststromen. Een wereldwijd uniek industrieel ecosysteem waarin bij het verwerken van organische reststromen en gebruikt frituurvet geen bruikbare energie of materiaal verloren gaat. 99,9% van de door ingezamelde materialen worden hergebruikt tot tweede generatie biodiesel, biogas, biostookolie, bioglycerine en biokunstmest.

Vereisten

We zoeken collegiale collega's die:

  • Net van school zijn en een uitdagende starters functie zoeken;
  • Woonachtig zijn in de regio groot Amsterdam;
  • Op tijd komen;
  • Sociaal vaardig en goed kunnen samenwerken;
  • Eventueel parttime of fulltime beschikbaar zijn.


Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Heb je vakantieplannen… laat het ons weten. 

 

Inlichtingen:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR Consultant Annemiek Goossens. Annemiek is te bereiken op telefoonnummer: 020-2192931. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.