Operator

  • Biodiesel
  • Amsterdam, Netherlands

Operator

Omschrijving

Als Operator bij Biodiesel Amsterdam werk je samen in een team (5-ploegendienst) als een geoliede machine op basis van onze kernwaarden Stabiel, Samen en Uniform. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een constante en voorspelbare productie van biodiesel. Je analyseert zelfstandig de monsters in het laboratorium en je zorgt voor een tijdige toevoer van grondstoffen van halffabricaten en eindproducten. Daarnaast deel je opgedane kennis met collega's en denk je proactief mee over verbeteringen in de(productie) processen.


De organisatie:

Als onderdeel van Simadan heeft Biodiesel Amsterdam BV (BDA) een nieuwe productiefaciliteit gebouwd. Met deze hypermoderne installatie kan BDA minimaal 100.000 MT biodiesel per jaar produceren, wat voldoende is om 150.000 auto’s een jaar lang van brandstof te voorzien. De geproduceerde biodiesel is van hoge kwaliteit en legt geen belasting op het milieu en heeft een gunstige werking op de prestaties van de motor.

 

Als een echte goed werkgever bieden we jou een carrière met:

  • Een uitstekend salaris, een vaste baan en opleidingsmogelijkheden bij een HAPPY workplace!
  • Ruim 300 enthousiaste collega's in een duurzame en succesvolle werkomgeving.
  • In onze informele en resultaatgerichte bedrijfscultuur wordt initiatief en ondernemerschap zeer gewaardeerd. 

Vereisten

Wie ben jij?

Jij herkent jezelf in de volgende competenties: resultaatgerichtheid, accuraat, teamplayer, hands-on, proactief, kwaliteitsbewust en veiligheidsbewust. Verder breng je mee:

  • MBO nivo 2 werk-/denkniveau en affiniteit met chemie;
  • In het bezit van een Vapro basis/A-diploma;
  • Relevante werkervaring als operator;
  • De bereidheid om in 5-ploegen te werken.


Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Heb je vakantieplannen… laat het ons weten. 

 

Inlichtingen:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Richard Witte. Richard is telefonisch te bereiken op 020-2192900. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.