Monteur Bedrijfswagens

  • transport
  • Amsterdam, Netherlands

Monteur Bedrijfswagens

Omschrijving

  • Jeroen is hoofd werkplaats. In onderstaande video vertelt hij meer over de functie monteur bedrijfswagens, zijn werkzaamheden en ervaringen. 


De uitdaging:

Werken als monteur bij Simadan Groep is veelzijdig! 

In een team van vier collega’s zorg je samen voor de reparaties aan de vrachtwagens DAF, Scania, Volvo en Mercedes. Je spoort en lost storingen op in het mechanische en elektrische gedeelte van deze A-merken en je voert de diverse onderhoudsschema’s uit. Tevens ga je als Monteur je bezighouden met het APK klaarmaken van de vrachtwagens en het uitvoeren van onderhoud aan overig materieel zoals heftrucks, palletwagens en aanhangers. Ook het uitvoeren van constructiewerk aan containers is een onderdeel van deze veelzijdige baan. 


Binnen de Simadan Groep kun jij je carrièrekansen verzilveren. Werken bij Simadan is werken bij een organisatie waar je talenten op waarde worden geschat. En waar waardering wordt omgezet in een promotie. Simadan is betrokken bij haar personeel en kenmerkt zich als een organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering. Van Chauffeur tot Directeur en van Operator tot Planner, iedereen is belangrijk en telt mee. 


Als een echt goed werkgever bieden we jou een carrière met:

  • Een uitstekend salaris, een vaste baan en een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Ruim 300 enthousiaste collega's bij een HAPPY Workplace!


De organisatie:

Rotie, Biodiesel, Tankstorage, CSA en Noba zijn als bedrijfsonderdelen van de Simadan Groep gevestigd op het Amsterdamse haventerrein. Voor Simadan een uitstekende locatie waar onze bedrijven een bijdrage leveren aan het verwerken van organische reststromen. Een wereldwijd uniek industrieel ecosysteem waarin bij het verwerken van organische reststromen en gebruikt frituurvet geen bruikbare energie of materiaal verloren gaat. 99,9% van de door ingezamelde materialen worden hergebruikt tot tweede generatie biodiesel, biogas, biostookolie, bioglycerine en biokunstmest. 

Vereisten

 

Als allround monteur die houdt van zijn vak en affiniteit heeft met zware bedrijfsauto’s breng je mee:

  • Een afgeronde 1ste bedrijfsautotechnicus opleiding;
  • Affiniteit met zware bedrijfsauto’s en met de A-merken DAF, Scania, Volvo en Mercedes
  • Inzet, enthousiasme en servicebereidheid.


Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Heb je vakantieplannen… laat het ons weten. 

 

Inlichtingen:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR Manager Richard Witte. Richard is te bereiken op telefoonnummer: 020-2192930.