Controller Credit Management

  • Finance
  • Amsterdam, Netherlands

Controller Credit Management

Omschrijving

De uitdaging als Controller Credit Management:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een proactief en effectief debiteurenbeheer voor alle werkmaatschappijen van de Simadan Groep. Onze customer base kent een diversiteit aan klanten in soort en aantallen; van horeca, detailhandel tot aan multinationals. Door je ervaring en persoonlijkheid weet je op elk niveau onze klanten te overtuigen om aan hun betalingsverplichtingen te voldoen. Je gaat zorgen voor een planmatig en effectief debiteurenbeheer en dringt het aantal overdue posities terug. Je lost geschillen met klanten op door het treffen betalingsregelingen. Tevens verwerk je de debiteurenontvangsten in kas- en bankboek, zodanig dat er te allen tijde actueel inzicht is in de positie bij de klant.

 

Als een echt goed werkgever bieden we jou een carrière met een uitstekend salaris, een vaste baan en een aantrekkelijke pensioenregeling. En ruim 300 enthousiaste collega's bij een HAPPY Workplace!

Vereisten

Je herkent jezelf in de volgende competenties: doel- en resultaatgericht, planmatig en organisatorisch sterk, klantgericht en representatief, communicatief sterk. 


Verder breng je mee:

  • Relevante werkervaring en afgeronde opleidingen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van de Spaanse en Duitse taal is een pré;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur en woonachtig in regio groot Amsterdam.


De organisatie:

Rotie, Biodiesel, Tankstorage, CSA en NOBA zijn als bedrijfsonderdelen van de Simadan Groep gevestigd op het Amsterdamse haventerrein. Voor Simadan een uitstekende locatie waar onze bedrijven een bijdrage leveren aan het verwerken van organische reststromen. Een wereldwijd uniek industrieel ecosysteem waarin bij het verwerken van organische reststromen en gebruikt frituurvet geen bruikbare energie of materiaal verloren gaat. 99,9% van de door ingezamelde materialen worden hergebruikt tot tweede generatie biodiesel, biogas, biostookolie, bioglycerine en biokunstmest. 

 

Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Heb je vakantieplannen… laat het ons weten.   


Inlichtingen: Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR Consultant Annemiek Goossens. Annemiek is te bereiken op telefoonnummer: 020 - 21 929 31. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.