Chauffeur C Bakwagen

  • Rotie
  • Amsterdam, Netherlands

Chauffeur C Bakwagen

Omschrijving

Chauffeur Bakwagen (standplaats Amsterdam)

Je stapt ’s ochtends in de vrachtwagen vanaf standplaats Amsterdam en je rijdt naar verschillende klanten in de horeca en hospitality branche voor het ophalen en tevens inkopen van gebruikte vetten en oliën. Je bezoekt wekelijks je eigen klanten op een vaste route en naast het laden en lossen van de bakwagen is het onderhouden van de klantrelatie een belangrijk onderdeel van de functie. Voor de klant ben jij namelijk het gezicht van de organisatie!

 

Tevens zorg je voor de afwikkeling van vervoersdocumenten, registreer je zaken onderweg in de boord computer en blijf je in contact met de rit planner op kantoor. Het doel? Het ophalen van zo veel mogelijk organisch materiaal. Aan het eind van de dag los je de wagen op het depot, waar alles traceerbaar wordt verwerkt tot nieuwe waardevolle innovatieve producten zoals bio-diesel. Iedereen in de keten van activiteiten is belangrijk!


Voor je aan de slag gaat bij ons ga je een dagje mee om te zien wat het werk inhoud. Als je alles hebt doorlopen en het klikt van beide kanten, dan staat niets een leuke baan in de innovatieve wereld van duurzame energie in de weg. Voor meer informatie kijk op onze website: www.rotie.nl en op www.vacatures.simadan.nl


Als een echte goede werkgever bieden wij jou:

  • Een goed salaris, aantrekkelijke pensioenregeling en ruime opleidingsmogelijkheden. 
  • Ruim 300 enthousiaste collega's.
  • Een zelfstandige functie binnen een duurzaam en succesvol bedrijf.

Als onderdeel van Simadan is Rotie trendsetter op het gebied van recyclen van oud frituurvet en organische bedrijfsafval tot tweede generatie energie. Ruim 300 medewerkers bouwen dagelijks aan het succes van Simadan. Wij stellen ons ten doel om onze organisatie met korte en directe lijnen (inter) nationaal uit te bouwen.

Vereisten

Wie zoeken we?

Je bent een chauffeur met professioneel rijgedrag en goede onderhandelingsvaardigheden die:

  • Flexibel omgaat met werktijden en op zoek is naar een fulltime baan.
  • In het bezit is van een C-rijbewijs, een chauffeurspas en code 95 of bereid is om deze te halen.
  • Daarnaast ben ik in goede lichamelijke conditie.


Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? Dan zoeken wij jou!

Stuur je cv via de sollicitatielink en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Hoe eerder je reactie binnen is des te prettiger wij dit vinden. In je motivatiebrief lezen wij graag een salarisindicatie en extra informatie over de termijn waarop je beschikbaar kunt zijn. Heb je vakantieplannen… laat het ons weten. 
 

Inlichtingen:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR Consultant Annemiek Goossens. Annemiek is te bereiken op telefoonnummer: 020 - 21 929 31. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.